Briksets.nl

Home Nieuw Aanbevolen Zoeken Klantenservice Privacy

Garantie van LEGO®

Op alle producten van LEGO® en LEGO DUPLO® geeft fabrikant LEGO System A/S zelf garantie. Het komt zelden voor, maar mocht een LEGO set gebreken hebben, dan kun je voor de garantie rechtstreeks contact opnemen met de LEGO Groep. Bel hiervoor het gratis servicenummer:

00 800 5346 1111

De klantenservice van de LEGO Groep is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur. Kun je dit nummer niet bereiken, kies dan eerst 1655 voor het gehele nummer. Het telefoonnummer is gratis, maar als je mobiel belt, kan je eigen telecomprovider daarvoor kosten in rekening brengen.

Aantal onderdelen

Een gedetailleerd overzicht van alle onderdelen die je nodig hebt voor het bouwen van een LEGO set, vind je in de bouwinstructies. Het is gebruikelijk dat je na het bouwen van een grotere LEGO set onderdelen overhoudt.

Ontbrekende onderdelen

Mis je een onderdeel? Controleer dan éérst of het niet onder een tafel of kast is gerold. In hun enthousiasme rukken kinderen de plastic zakjes met onderdelen nogal eens te wild open. Controleer daarnaast vooral bij kleine onderdelen of ze niet zijn achtergebleven in een zakje.

Blijkt het onderdeel inderdaad te ontbreken, dan moet je hiervoor contact opnemen met de klantenservice van LEGO. Het ontbreken van onderdelen in nieuwe sets van LEGO en LEGO DUPLO valt onder de garantieregeling van LEGO, niet onder de garantie van Briksets. Hiervoor moet je een speciaal formulier invullen op:

Dit formulier kun je ook gebruiken als een onderdeel oorspronkelijk wel bij de doos zat maar je het zelf bent kwijtgeraakt.

Beschadigde onderdelen

Als een onderdeel van een nieuwe set LEGO of DUPLO is beschadigd of een fabricagefout heeft, valt dat onder de volledige fabrieksgarantie van LEGO. Hiervoor kun je eveneens het formulier invullen op:

Webshop Keurmerk: veilig en betrouwbaar

Briksets
Wildeman 62
5629 KH  Eindhoven
Nederland

Telefoon: (040) 248 23 11
E-mail: info@briksets.nl
Website: www.briksets.nl

Handelsregister KvK: 23083293
Btw-nummer: NL 1412.26.377.B.01

Briksets.nl: webwinkel voor LEGO® en LEGO DUPLO®